FutuNatura

3x Nattokinase 2000 FU

Zawartość: razem 270 kapsułek
PROMOCJA WEEKENDOWA
FutuNatura

3x Nattokinase 2000 FU

Zawartość: razem 270 kapsułek
PROMOCJA WEEKENDOWA
  • z ekstraktu ze sfermentowanej soi
  • enzym ze sfermentowanej soi
  • aktywność fibrynolityczna
269,99 zł 329,97 zł
1,00 zł/dzień
Nr produktu: KM149
-+

Lub napisz i zamów na: info@futunatura.pl

PROMOCJA WEEKENDOWA – Skorzystaj ze zniżki 25 zł przy zakupie za ponad 99 zł.
  • Produkt jest w magazynie
  • Wysyłka dzisiaj!
Portfel
Kupując zyskujesz 7,50 zł
Korzyści
Darmowa wysyłka powyżej 199 zł
Prezent gratis powyżej 249 zł
Metody płatności
paymentsMetody płatności
Cena dostawy
Packeta

Informacje o produkcie

Ogólnie Stosowanie Składniki Ostrzeżenia
  • Ogólnie

    Nattokinaza - enzym pozyskiwany z ekstraktu ze sfermentowanej soi.

     

    Nattokinaza (z ang. Nattokinase) to enzym ogólnoustrojowy pozyskiwany z ekstraktu sfermentowanej soi. Ekstrakt ze sfermentowanej soi to tradycyjna japońska potrawa znana jako natto, która stosowana jest już od wieków.

    W jaki sposób pozyskiwany jest cenny enzym nattokinaza z popularnego japońskiego dania? Jest to proces, w którym bakterie Bacillus natto są dodawane do gotowanej soi. W dlaszym ciągu następuje fermentacja i nattokinaza jest gotowa do dalszego użycia w postaci tabletek, kapsułek itp.

    Nattokinaza w kapsułkach marki FutuNatura jest doskonałym źródłem tego szczególnego enzymu o dobroczynnym wpływie na ludzki organizm.

     

    1 kapsułka zawiera aż 100 mg (2000 FU*) enzymu nattokinazy!

    *FU oznacza jednostki fibrynolityczne, które określają poziom aktywności fibrynolitycznej enzymu nattokinazy. Aktywność fibrynolityczna związana jest z krwią i układem enzymatycznym krwi, który dba o jej strukturę.

     

    Dlaczego warto wybrać kapsułki Nattokinase 2000 FU marki FutuNatura:

    • wysoka zawartość - 100 mg nattokinazy w każdej kapsułce,
    • proste stosowanie – wystarczy 1 kapsułka dziennie,
    • całe opakowanie wystarcza na 3 miesiące regularnego przyjmowania,
    • w roślinnych kapsułkach o powolnym uwalnianiu.

     

    Innowacyjne kapsułki DR o opóźnionym uwalnianiu (Delayed Release Capsules) wynoszą produkt na nowy poziom. Ponadto kapsułki są pochodzenia roślinnego, wykonane z hydroksypropylometylocelulozy.

    Kapsułki o powolnym uwalnianiu chronią składniki przed kwasami żołądkowymi i umożliwiają wolniejsze uwalnianie enzymu nattokinazy w organizmie. Oznacza to, że jest on dłużej dostępny dla organizmu dla optymalnego wchłonięcia do krwi.

     

    Zestaw zawiera: 3x Nattokinase 2000 FU, 90 kapsułek (razem 270 kapsułek).

    Stara cena stanowi cenę w przypadku zakupu wszystkich 3 produktów pojedynczo po cenach regularnych.


    Produkt jest suplementem diety.

  • Stosowanie

    Zalecana dzienna porcja: 1 kapsułka. Przyjąć całą kapsułkę przed posiłkiem, z wystarczającą ilością płynu.

  • Składniki
      1 kapsułka
    (zalecana dzienna porcja)
    Nattokinaza 100 mg (2000 F.U.*)

    *F.U. - jednostki fibrynolityczne

    RWS (referencyjna wartość spożycia) nie jest określona.

     

    Składniki: celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), nattokinaza, hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki; HPMC DR), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca).

    Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym produkty zawierające owies, jęczmień, pszenicę, orzechy, ryby, jaja, mleko i soję.

    Zawartość: 3 x 90 kapsułek = 270 kapsułek

    Masa netto: 3 x 46 g = 138 g

  • Ostrzeżenia

    Ostrzeżenie: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać poza zasięgiem dzieci! Nie stosować razem z lekami rozrzedzającymi krew, w przypadku zaburzeń krążenia lub przed zabiegami chirurgicznymi. Przechowywać z dala od światła i wilgoci, w temperaturze do 25°C.

Probiotyk - gumy z kulturami mikrobiologicznymi
3x Nattokinase 2000 FU
269,99 zł
329,97 zł
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa strony | Korzystanie z plików cookie | Ustawienia plików cookie