Białko sojowe o smaku czekoladowym - na zwiększenie i utrzymanie masy mięśniowej.
Białko to jeden z kluczowych makroskładników odżywczych i jest ważne dla każdego, a zwłaszcza dla osób aktywnych fizycznie, ponieważ:
- przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej,
- pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej
- oraz w utrzymaniu zdrowych kości.
Izolat sojowy - cenne źródło białka.
Białko sojowe to suplement diety o wysokiej zawartości białka na bazie izolatu białka sojowego. Izolat sojowy jest czystszą i bogatszą formą białka, gdyż zawiera mniej węglowodanów i tłuszczu, przy jednoczesnym zachowaniu wysokiego stężenia czystego białka.
Soja, która jest rośliną strączkową, jest popularnym składnikiem diety wegańskiej, gdzie jest stosowana jako alternatywa dla mięsa, ponieważ zawiera dużo białka w porównaniu z innymi roślinami.
Dodaj białko do ulubionych potraw - dla zbilansowanego posiłku.
Białko sojowe o smaku czekoladowym, które zachwyci wszystkich czekoladoholików, świetnie sprawdzi się jako niskotłuszczowy, niskowęglowodanowy zamiennik posiłku potreningowego. Można je przygotować na wiele sposobów, np. jako:
- koktajl proteinowy,
- puding proteinowy,
- dodatek do dań - owsianki, naleśników, smoothie,...
- składnik białkowych i dietetycznych przepisów - lodów, ciastek, chleba, babeczek i innych wypieków.
Dla jeszcze większej ilości kombinacji, wypróbuj białko sojowe o smaku wiśniowo-jogurtowym>>.
Produkt jest suplementem diety.