Białko sojowe na zwiększenie i utrzymanie masy mięśniowej - o smaku jogurtowo-wiśniowym.
Białko to jeden z kluczowych makroskładników odżywczych i jest ważne dla każdego, a zwłaszcza dla osób aktywnych fizycznie, ponieważ:
- przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej,
- pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej
- oraz w utrzymaniu zdrowych kości.
Doskonałe proteiny roślinne o wysokiej zawartości białka.
Białko sojowe to suplement diety o wysokiej zawartości białka na bazie izolatu białka sojowego. Izolat sojowy jest czystszą i bogatszą formą białka, gdyż zawiera mniej węglowodanów i tłuszczu, przy jednoczesnym zachowaniu wysokiego stężenia czystego białka.
Soja, która jest rośliną strączkową, jest popularnym składnikiem diety wegańskiej, gdzie jest stosowana jako alternatywa dla mięsa, ponieważ zawiera dużo białka w porównaniu z innymi roślinami.
Białko może być świetnym dodatkiem do Twoich ulubionych potraw.
Białko sojowe o smaku jogurtowo-wiśniowym świetnie sprawdzi się jako niskotłuszczowy zamiennik posiłku potreningowego o niskiej zawartości węglowodanów. Można je przygotować na wiele sposobów, np. jako:
- koktajl proteinowy,
- pudding proteinowy,
- dodatek do dań - owsianki, naleśników, smoothie,...
- składnik przepisów białkowych i dietetycznych - lodów, ciastek, chleba, babeczek i innych wypieków.
Dla jeszcze większej ilości kombinacji, wypróbuj białko sojowe o smaku czekoladowym>>.
Produkt jest suplementem diety.