*RWS = referencyjna wartość spożycia wg Rozporządzenia nr. 1169/2011. **RWS nie jest określona.
Składniki: bio inulina, bio mąka ryżowa, hydroksypropylometyloceluloza (roślinna otoczka kapsułki), mieszanka żywych kultur bakteryjnych (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus fermentum, Lactococcus lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus jensenii).
Z certyfikowanej produkcji ekologicznej. SI-EKO-002. Rolnictwo spoza UE.
Produkt jest w 100 % wegański, nie zawiera laktozy, glutenu, żelatyny, sztucznych aromatów i barwników, konserwantów, stearynianu magnezu, organizmów modyfikowanych genetycznie i innych niepożądanych dodatków.
Zawartość: 120 kapsułek
Ilość netto: 61 g